Forum ŚlubnePortal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
Wesele - przejdź na portal || Forum ślubne | Suknie ślubne | Komis sukien ślubnych | Zapowiedzi Portal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   
Go to
Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Przygotowania do ślubu -> Zaproszenia i podziękowania

ZAPROSZENIOWE GAFY
Idź do strony : Poprzedni  1, 2, 3 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lala874
Ekspert
lala874 jest offline 

Pomocy: 1
Data ślubu: 1.05.2010

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 11:15 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Ja ostatnio walnęłam taką gafę zapraszając chrzestną ;/ ciocia ma na imię Kazimiera, ale wszyscy zawsze od lat mówią na nią Elżunia Smile Więc ją przechrzciłam i w zaproszeniu napisałam Elżbieta ;/ tłumaczyłam się, ciocia powiedziała, że nic się nie stało przecież... ale jak mnie głupio było to nigdy nie zapomnę, co za wstyd ;/ jeszcze, żeby to jakaś inna ciotka klotka była, ale to moja chrzestna ;/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG

czekoladka1987
Mocno uzależniony
czekoladka1987 jest online 

Pomocy: 5
Data ślubu: 21.08.2010

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 3:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
lala874 napisał:
Ja ostatnio walnęłam taką gafę zapraszając chrzestną ;/ ciocia ma na imię Kazimiera, ale wszyscy zawsze od lat mówią na nią Elżunia Smile Więc ją przechrzciłam i w zaproszeniu napisałam Elżbieta ;/ tłumaczyłam się, ciocia powiedziała, że nic się nie stało przecież... ale jak mnie głupio było to nigdy nie zapomnę, co za wstyd ;/ jeszcze, żeby to jakaś inna ciotka klotka była, ale to moja chrzestna ;/

hehe, no zdaza sie, ale grunt ze ciocia sie nie obrazila Smile
ale nie konsultowalas z rodzina tego? Ja jak bede wypisywac zaproszenia to sie zapytam rodzicow o wszystko dokladnie, zeby nie zaliczyc gafy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lala874
Ekspert
lala874 jest offline 

Data ślubu: 1.05.2010

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 3:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
czekoladka1987 napisał:
lala874 napisał:

ale nie konsultowalas z rodzina tego? Ja jak bede wypisywac zaproszenia to sie zapytam rodzicow o wszystko dokladnie, zeby nie zaliczyc gafy.

Wiesz, moi rodzice nie żyją, więc ich nie miałam możliwości spytać. A wypisywanie zaproszeń poszło mi dosyć szybko i nawet do głowy mi nie przyszło, że moja chrzestna ma inne imię w dowodzie Mr. Yellow zresztą Misiek stwierdził, że moja rodzina to chyba nie do końca normalna, bo jest kilka takich przypadków, że do kogoś zwracamy się innym imieniem niż miał zapisane w akcie urodzenia.Ale o większości przypadków wiem Mr. Yellow a tego nie przewidziałam ;/ kiedy staliśmy już pod domem cioci zadzwoniła siostra i spytała jak napisałam na zaproszeniu i wtedy mnie uświadomiła, ale już było za późno. A nawet jakby nie zadzwoniła to zupełnie nieświadoma zaprosiłabym ciocię Smile Grunt, że nie obraziła się Smile
Powrót do góry
czekoladka1987
Mocno uzależniony

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 3:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
lala874 napisał:
czekoladka1987 napisał:
lala874 napisał:

Wiesz, moi rodzice nie żyją, więc ich nie miałam możliwości spytać. A wypisywanie zaproszeń poszło mi dosyć szybko i nawet do głowy mi nie przyszło, że moja chrzestna ma inne imię w dowodzie Mr. Yellow zresztą Misiek stwierdził, że moja rodzina to chyba nie do końca normalna, bo jest kilka takich przypadków, że do kogoś zwracamy się innym imieniem niż miał zapisane w akcie urodzenia.Ale o większości przypadków wiem Mr. Yellow a tego nie przewidziałam ;/ kiedy staliśmy już pod domem cioci zadzwoniła siostra i spytała jak napisałam na zaproszeniu i wtedy mnie uświadomiła, ale już było za późno. A nawet jakby nie zadzwoniła to zupełnie nieświadoma zaprosiłabym ciocię Smile Grunt, że nie obraziła się Smile

no pewnie nie ma sie co przejmowac Smile Kazdemu moze sie jakas gafa przytrafic. Ciekawe czy ja cos wykrece hehe
Powrót do góry
Liziii
Uzależniony
Liziii jest offline 

Pomocy: 6

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 3:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Ja tez wypisalam dla Krzysztofa ktory ma w dowodzie Krystian Rolling Eyes Ale skad niby mam wiedziec skoro od zawsze był wujek Krzysiek? Laughing tak zostało i tak będzie i nawet nie bede przepraszac Wink skoro ktos mi sie przedstawia jako Krzysztof to ciezko zebym wpadla na pomysl "a moze on nosi inne imie niz to ktorego uzywa"?
A sąsiadke ktora wiem ze ma na imie Halina ale go nei lubi i od zawsze uzywa drugiego imienia - Ewa, wpisalam wlasnie tak Smile I mysle ze byla bardziej zadowolona Wink
Powrót do góry
myysza
Uzależniony
myysza jest offline 

Data ślubu: 9.07.2011

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 3:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Hah a my dostaliśmy ostatnio zaproszenie od kolegi A. , moje imię i nazwisko było napisane ok, ale od A. w nazwisku zamiast sz dali ż Razz porażka jakaś i to jeszcze kolega z którym przez 5 lat A. studiuje Rolling Eyes Później się tłumaczył że to przy personifikacji coś pokręcili Razz ciekawe Very Happy

Bo dzięki Niemu nie ma rzeczy niemożliwych..
Powrót do góry
Anisek
Nałóg
Anisek jest offline 

Data ślubu: 02.10.2010

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 3:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
myysza napisał:
Hah a my dostaliśmy ostatnio zaproszenie od kolegi A. , moje imię i nazwisko było napisane ok, ale od A. w nazwisku zamiast sz dali ż Razz porażka jakaś i to jeszcze kolega z którym przez 5 lat A. studiuje Rolling Eyes Później się tłumaczył że to przy personifikacji coś pokręcili Razz ciekawe Very Happy

Może dyslektyk hehe

Powrót do góry
myysza
Uzależniony
myysza jest offline 

Data ślubu: 9.07.2011

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 3:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
hah o to samo zapytałam A. Laughing

Bo dzięki Niemu nie ma rzeczy niemożliwych..
Powrót do góry
anulka7
Ekstra nawiedzony
anulka7 jest offline 

Pomocy: 33
Data ślubu: 10.10.2009

PostWysłany: Czw Mar 11, 2010 1:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Ja też imie chrzestnej przekręciłam bo zawsze była Ania a okazało się że w dowodzie ma Alicja za to z jej córką pojechałam na maxa bo mama mi napisała Sylwia a ja w zaproszeniu wpisałam Julia - nie wiem skąd mi sie to wzięło Embarassed

Powrót do góry
Migotka
Nałóg
Migotka jest offline 

Pomocy: 4
Data ślubu: 05-09-09

PostWysłany: Czw Mar 11, 2010 1:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
anulka7 napisał:
Ja też imie chrzestnej przekręciłam bo zawsze była Ania a okazało się że w dowodzie ma Alicja za to z jej córką pojechałam na maxa bo mama mi napisała Sylwia a ja w zaproszeniu wpisałam Julia - nie wiem skąd mi sie to wzięło Embarassed

buhahaha
nieźle anulka
ja siostry ciotecznej imię tylko źle wpisałam, oczywiście chodzi o imię Wioleta, jak się z nią spotkałam to mi mówiła jak się pisze ale już nie pamiętam Rolling Eyes
Ekspert
m_madzia jest offline 

Pomocy: 16
Data ślubu: 05.06.2010

PostWysłany: Czw Mar 11, 2010 3:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Anulka, moja chrzestna też jest Alicja Smile

Powrót do góry
m_madzia
Ekspert
m_madzia jest offline 

PostWysłany: Pon Mar 15, 2010 8:15 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
No to żeśmy też teraz w weekend odwalili manewr Confused

Najpierw sie okazałao, że nie wzięłam z domu jednego zaproszenia. Było latanie naprędce w poszukiwaniu jakiegoś. A jak na złość wszędzie były same kartki z życzeniami. W końcu w jakimś sklepie udało nam się zakupić Smile

Ale po kilku godzinach druga gafa. Kuzynka Dominia niedawno sie rozwiodła. Na zaproszeniu wpisaliśmy więc jej panieńskie nazwisko. A sie okazało, że została przy mężowskim Confused

Powrót do góry
czekoladka1987
Mocno uzależniony

PostWysłany: Pon Mar 15, 2010 10:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
m_madzia napisał:
No to żeśmy też teraz w weekend odwalili manewr Confused

Najpierw sie okazałao, że nie wzięłam z domu jednego zaproszenia. Było latanie naprędce w poszukiwaniu jakiegoś. A jak na złość wszędzie były same kartki z życzeniami. W końcu w jakimś sklepie udało nam się zakupić Smile

Ale po kilku godzinach druga gafa. Kuzynka Dominia niedawno sie rozwiodła. Na zaproszeniu wpisaliśmy więc jej panieńskie nazwisko. A sie okazało, że została przy mężowskim Confused

e tam, nie przejmuj sie, skad mogliscie wiedziec. A z tym zaproszeniem zagubionym to niezle hehe, ale dobrze ze cos znalezliscie.
Powrót do góry
m_madzia
Ekspert
m_madzia jest offline 

PostWysłany: Pon Mar 15, 2010 3:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Ale nie zgubiliśmy zaproszenia Smile Zostawiłam po prostu w domu. Nie przeczuwalam nawet, że do wujka W. też bedziemy wczoraj jechać (ale mi gramatycznie wyszło Laughing ) I zaproszenie teraz leży w kartoniku i sie ze mnie śmieje Smile

A z tym nazwiskiem to Lidka sie nie obraziła. Ale mnie tak jakoś głupio było Confused

Powrót do góry
anetuniunia
Ekspert
anetuniunia jest offline 

Data ślubu: 28.08.2010

PostWysłany: Wto Mar 16, 2010 10:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
wlasnie facet przyslal mi projekt zaproszen naszych do potwierdzenia lub poprawki Smile mam pytanko czy w ,,domu weselnym'' piszemy od duzej ??

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Przygotowania do ślubu -> Zaproszenia i podziękowania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony : Poprzedni  1, 2, 3 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51  Następny
Strona 47 z 51

Skocz do:  
Możesz czytać tematy