Wysłany: Czw Mar 11, 2010 10:06 am Temat postu: Jaki garnitur dla Pana młodego?
Hej wszystkim!
W końcu została ustalona data ślubu i rozpoczęliśmy z moją lepszą połową przygotowania do ślubu. Zaczęliśmy przeglądać stroje dla Pana Młodego (czyli mnie i powiem szczerze, wybór jest ogromny.
Byliśmy w kilku salonach mody ślubnej oraz w sklepach i wybraliśmy wstępną listę, garniturów które nam przypadły do gustu. Chętnie poznam też waszą opinię na temat wybranych przez nas strojów
Fajny garnitur, który przy mojej posturze (176cm wzrostu i 65kg wagi) nie spowoduje, że w nim zniknę .
Aha zdjęcia pozwoliłem sobie zaczerpnąć z facebooka tej firmy: link usunięty przez moderatora
Ten to już taki klasyczny z niestandardową "kamizelką", która moim zdaniem ma całkiem przyjemny wzorek...
Garnitury pochodzą z kolekcji firmy usunięto przez moderatora, ale rozejrzę się jeszcze po innych sklepach.
Aha i może ja źle trafiłem ale miałem wrażenie, że te całe salony mody ślubnej to taki przeraklamowany towar. NIby wszystko okej ale mam wrażenie, że klienta traktują przedmiotowo i nie mają zbytnio ochoty na wysilek, żeby on był zadowolony... _________________ Ślub to magiczna chwila...
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach