Dołączył: 14 Kwi 2008 Posty: 19563 Pomocy: 57 Skąd: Radom Data ślubu: 10.10.2009 Wiek: 29
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 9:44 pm Temat postu:
myślałam że to ogólnopolska firma ale właśnie sprawdziłam;
http://www.wodapierrot.pl/web/index.php
Wychodzi na to że tylko w Warszawie, Tychach, Radomiu i gdzieś pod Kielcami.
U nas na wsi w każdym razie to dość popularne. Mają dobrą wodę, oranżadę, no i dowóz gratis _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 10:13 am Temat postu:
ja liczę po 3 litry na osobę - 1 l gazowanego, 1 litr soku, po poł litra wody gazowanej i niegazowanej
a widzialyscie promocje w carrefourze - litrowa cola za 3,40 i druga za grosz, zastanawiamy się czy nie kupic. To wychodzi bardzo tanio. _________________
My mieliśmy napoje prosto z hurtowni ( po znajomości ) i pierwsze co się skończyło to PEPSI...
Woda słabo "schodziła"...
Za to soki jabłkowe i pomarańczowe litrami się lały...
U Nas poszło bardzo dużo napojów ( 40 stopni w cieniu robiło swoje )
Na poprawiny musieliśmy dokupić 40 litrów soków. _________________
a widzialyscie promocje w carrefourze - litrowa cola za 3,40 i druga za grosz, zastanawiamy się czy nie kupic. To wychodzi bardzo tanio.
rzeczywiście tanio, ale można kupić tylko jeden komplet na osobę
musielibyście sporo razy obrócić, żeby kupić tyle ile Wam trzeba, bo przynajmniej u mnie nie godzą się sprzedać dwóch kompletów jednej osobie nawet na osobne paragony _________________ impossible is nothing...
razem możemy wszystko
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 6:37 pm Temat postu:
tego nie wiedziałam ...
hmmm, a my zdecydowaniu wlasciwie bylismy
potrzebujemy 9 zgrzewek coli i po 3 sprite i fanta ...
trzeba bedzie jutro rodzinę zagonic _________________
Dołączył: 14 Kwi 2008 Posty: 19563 Pomocy: 57 Skąd: Radom Data ślubu: 10.10.2009 Wiek: 29
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 9:44 pm Temat postu:
przed nami ostatnio chłopak kupował jakieś filtry do wody w tej promocji. Kasjerka po prostu każdy komplet nabijała na osobny rachunek ale klientom stojącym za nami w kolejce puszaczły nerwy
Co do rodzajów to rzeczywiście najlepiej schodzi cola z soków mieliśmy jabłko, pomarańcz, grejfrut i czerwoną porzeczkę z czego został karton grejfruta i 2-3 kartony porzeczki. _________________
w Gliwicach w Kerfurze próbowali kupić więcej niż 1 komplet coli i nie było szans. Kasjerka robiła nie wiadomo jakie problemy że absolutnie, że się nie da itp itd...
manga - czeka was miły dzień w Carrefourze _________________
manga26 napisał:
Fajne związki nie polegaja na braku kłótni tylko na umięjetnosci gadania ze soba
My widzieliśmy parę, co tak jajka kupowała w tej promocji. Mieli pełny koszyk. Laska stała z tym koszykiem a facet biegał w kółko przez kasę.
Co najśmieszniejsze - jak chciał każde 2 paczki na osobny paragon to kasjerka nie pozwoliła. Ale jak kupił 2 paczki, przeszedł przez kasę, potem z powrotem przez bramki na sklep i do tej samej kasy z kolejnymi dwoma paczkami to już nie miała problemu _________________ http://www.youtube.com/watch?v=h1fJYlQ9iJY
Dziewczyny, widziałyście promocję w Kauflandzie?? Kupujesz Colę 1l. a drugą dostajesz za 1 grosz. Chyba to całkiem niezła oferta. Jak myślicie jak liczyć Colę. Przy 130 osobach ok 50 butelek powinno wystarczyć?? Chyba kupimy tą Colę... _________________
Dziewczyny, widziałyście promocję w Kauflandzie?? Kupujesz Colę 1l. a drugą dostajesz za 1 grosz. Chyba to całkiem niezła oferta. Jak myślicie jak liczyć Colę. Przy 130 osobach ok 50 butelek powinno wystarczyć?? Chyba kupimy tą Colę...
jesli inne napoje beda to ok, ale ogolnie 50 butelek to zdecydowanie za malo.
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 7:43 pm Temat postu:
już gdzieś pisalismy o tej promocji. Problem w tym że jeden klient może wziąć tylko jeden zestaw. Musiałabyś więc 25 razy brać zestaw, lecieć do kasy, zostawić komuś na zewnątrz, wracać na sklep itd itd... _________________
Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 3044 Pomocy: 6 Skąd: lubuskie Data ślubu: 29.05.2010 Wiek: 26
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 8:57 pm Temat postu:
To ja pół wiochy skrzyknę,pójdziemy z widłami i sklep za darmo nam oddadzą .A tak serio,to kupuję po znajomości w hurtowni,piwo też _________________
Bez Ciebie nie ma mnie,z Tobą chcę osiągnąć kres
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach