A ja w desperacji,bo za miesiac slub i juz mam isc po suknie i wybralam sie dzis na poszukiwania.I wyobrazcie sobie kupilam-okazuje sie polskie.Nie sa do konca takie jak mi sie marzyly,ale na nodze super wygladaja i sa wygodne mimo wysokiego obcasa
Mi się bardzo podobają właśnie o takim kroju bym chciała buciki - z tym paskiem przez środek i na takim bardziej klockowatym obcasie - są stabilniejsze _________________ "Miłość jest ślepa, a małżeństwo najlepszym okulistą."
fenek buciki śliczne . Mi właśnie bardzo podobają się buciki z lekko zaokrąglonym czubkiem,takie jak te. Jak dla mnie te z wydłużonymi czubami to wsiurstwo :p . A można wiedzieć ile mniej więcej takie buciki kosztują? _________________
Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 30173 Pomocy: 35 Skąd: Knurów Data ślubu: 11.06.2011 Wiek: 22
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 6:23 am Temat postu:
selene napisał:
fenek buciki śliczne . Mi właśnie bardzo podobają się buciki z lekko zaokrąglonym czubkiem,takie jak te. Jak dla mnie te z wydłużonymi czubami to wsiurstwo :p . A można wiedzieć ile mniej więcej takie buciki kosztują?
to, że Tobie się takie nie podobają to nie musisz obrażać tych co takie mają czy im się podobają _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach