gdzies zaplątały mi się jeszcze jedne na oku, jak znajde to wrzucę. Z drugiej strony, mnie nie podoba się prostota robiona z tzw tłoka. Zaproszenia musza miec swój styl, tym bardziej że dotyczą ważnej uroczystości. W stanach przygotowanie zaproszeń to prawdziwy maraton. Firmy robią dosłownie wszystko czego chce klient, w polsce trzeba w większości akceptować to co oferują firmy. A może poprostu trzeba zrobić własne.
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 15 Paź 2008 Posty: 3990 Pomocy: 18 Skąd: Warszawa Data ślubu: 16.10.2010 Wiek: 25
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 9:51 pm Temat postu:
mi się nie podobają
są za dziwne ;/ bardziej przypominają mi dyplom niż zaproszenie (chodzi mi o ich formę)
co do grafiki nie lubię różu więc mnie odrzuca
jedyne co mi się podoba to ta jasna okładka (ale bez tej koronki przez środek)
piękna faktura poszukuje podobnego materiału/wzoru na okładkę naszej księgi gości _________________ www.klara-power.pl
"Kiedy kochasz, to dusza nie śpi
Kiedy kochasz, to wiesz, że żyjesz"
a mi sie kojarzą z zaprozeniami na jakąs konferencję.. zupelnie nie wpisują sie w polskie kanony zaproszen - wiec zalezy czego szukasz. Jesli maja sie totalnie wylamywac to owszem, sa zupelnie inne.
Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 2701 Pomocy: 5 Skąd: Kraków Data ślubu: 9 lipiec 2011 Wiek: 25
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 10:16 am Temat postu:
Nie chce się wpasowywać w polski kanony zaproszeń. Nie chce się też na siłę wyłamywać, chce dać gościom inne, ciekawe zaproszenia nie muszą być koniecznie bardzo ślubne ale żeby były ładne. _________________ Ślubne inspiracje Dziecięce inspiracje Nasz motylkowy ślub
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach