Dołączył: 14 Kwi 2008 Posty: 20820 Pomocy: 64 Skąd: Radom Data ślubu: 10.10.2009 Wiek: 30
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 9:42 pm Temat postu:
kształt był taki żeby te kosze można było jakoś potem wykorzystać. Teraz moja mama trzyma w nim taką wielką gwiazdę betlejemską. pasuje idealnie _________________
Dołączył: 15 Paź 2008 Posty: 4014 Pomocy: 18 Skąd: Warszawa Data ślubu: 16.10.2010 Wiek: 25
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 9:53 pm Temat postu:
wg mnie to najlepsze rozwiązanie
kupić tak by potem się przydał _________________ www.klara-power.pl
"Kiedy kochasz, to dusza nie śpi
Kiedy kochasz, to wiesz, że żyjesz"
Dołączył: 15 Paź 2008 Posty: 4014 Pomocy: 18 Skąd: Warszawa Data ślubu: 16.10.2010 Wiek: 25
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 10:52 pm Temat postu:
mnie się to nie podoba
bo nie widzę sensu w czymś takim
już lepiej duże zdjęcie wywołać i dać w ramce _________________ www.klara-power.pl
"Kiedy kochasz, to dusza nie śpi
Kiedy kochasz, to wiesz, że żyjesz"
tak tak, i leci z reklamą po wszystkich forach dziś... NA co komu lustro zaćkane zdjeciami i tekstem?
Anulka7 - przyjrzalam sie i racja, są albumy troche inaczej zapamietalam te kosze, jako jeszcze mniejsze. Ale ten ksztalt i wielkosc mi odpowiadają i chyba na te sie skusimy zwlaszcza ze tez chce by pozniej byly przydatne a ze moja mama ma mnostwo kwiatow i wiele stoi na podlodzie w salonie, to pewnie jakiegos tam zapakuje po slubie
Chciałabym coś, co pozostanie na dłużej-zawsze, ale nie mogę patrzeć na te wszystkie księgi "ozdobne"...A kwiaty padną jakieś pomysły? _________________
Alkohol odpada, a to wielka szkoda. Mamy dwie mamy i jednego tatę. Nie lubią takich "złotych książek". Lubią zdjęcia, tylko niedawno mama moja zrobiła sobie takie album zbierany i masz Ci babo _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 31674 Pomocy: 92 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 7:03 pm Temat postu:
a ma tam Twojego przyszlego męża? pewnie nie to mozecie im taki wspólny zrobic Twoje fotki, narzeczonego i sru pelnia wzruszen, pomysl jest oklepany, ale który rodzic sie nie bedzie cieszyl? czasem nie warto sie silic na oryginalność, klasyka wygrywa _________________
Alkohol odpada, a to wielka szkoda. Mamy dwie mamy i jednego tatę. Nie lubią takich "złotych książek". Lubią zdjęcia, tylko niedawno mama moja zrobiła sobie takie album zbierany i masz Ci babo
a myśleliście o takim obrazie, kolaż z Waszych zdjęć w jakiejś ładnej ramie (lub antyramie, jak kto woli)? Kuzyn mojego M. z żoną dali coś takiego swoim Mamusiom (tatusiowie nie żyją) i były zachwycone. A obrazy wiszą na honorowych miejscach w salonach
Kolaże są super, ale daliśmy babcią na święta kolaże rodzinne Głupio by wyszło... Szukam gdzie się da pomysłów, ale kurcze coś nie potrafię znaleźć tego jedynego _________________
moze koszulki "najlepsza mama/tata"? + "najlepsza tesciowa/tesc". Albo jakies prezenty niekoniecznie nawiazujace do slubu ale jednak wpasowujace sie w gusta rodzicow - moze jakies ladne wazony (nie mowie o tych z grawerem z zyczeniami itp) albo swieczniki? A moze komplet dobrych kosmetykow spa? Moze jakas ksiazka nawiazujaca do rodzicow (cos co byloby dla nich znaczące).
Ramka z waszym zdjęciem? p[usta ramka na zdjecie slubne? Jakis optymistyczny nieduzo obraz na sciane?
My się właśnie zastanawiamy nad prezentami dla rodziców i na dzień dzisiejszy wygrywają wazony- takie duże (wysokość 30-35 cm). Chcielibyśmy coś na nich wygrawerować a w środku wyłożyć suszem i włożyć świeczkę.
Moi rodzice lubią takie rzeczy, rodzice mojego narzeczonego też więc myślę, ze to mogłoby zostać.
Jeśli nie to, to jeszcze chodzą mi po głowie haftowane ręczniki...
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach