Wizualnie super, ale takie mogą być tylko z kremem i masą marcepanową a one są strasznie mdlące Ja jednak będę mieć jogurtowy z owocami (malinami i truskawkami) na bitej śmietanie. Tylko taki chcę na lato i wesele _________________
Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 2701 Pomocy: 5 Skąd: Kraków Data ślubu: 9 lipiec 2011 Wiek: 25
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 12:42 pm Temat postu:
Violeta z tego co wiem to do tortu angielskiego można jakikolwiek smak włożyć. A z zewnątrz nie musi być masy marcepanowej może być np. biała czekolada. _________________ Ślubne inspiracje Dziecięce inspiracje Nasz motylkowy ślub
Zia ale już bita śmietana wewnątrz nie może być bo jest za lekka i się tort zapadnie a ja chcę tylko i wyłącznie taki torcik na bitej śmietanie z owocami _________________
No a mnie interesuje tylko tort na bitej śmietanie więc odpadają mi te z polewami, kremami i marcepanem Muszę mieć zwykły stelaż i osobno każde piętro _________________
Na to wychodzi Dla mnie przede wszystkim na być leciutki i nie mdlący bo jest podawany na oczepiny czyli koło północy a jak spróbowałam o tej porze marcepanowego jak byłam w pracy i wesele było to aż do rana nic do ust nie wziełam, tak mnie zemdliło _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach