W sumie nie pomyślałam o tym, żeby robić obrączki na zamówienie...
Zorientuję się, czy u mnie w mieście w ogóle jest możliwe zrobić coś na zamówienie
na bank jest _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
AfterAll24 a czy obrączki, które pokazałaś, występują w białym złocie?
Nie orientowałam się ale jak koleżanka wyżej pisała zapewne nie będzie problemu _________________ "Miłość jest ślepa, a małżeństwo najlepszym okulistą."
Dziewczynki upatrzyliśmy sobie w aparcie obrączki, ale słyszałam ze obrączki tej firmy są zle. Nie wiem jakie jest uzasadnienie ale tak slyszalam. Może Wy słyszałyście coś na ich temat albo macie obrączki z apartu? _________________ NASZA GALERIA ŚLUBNA
http://forum.wyjdzzamnie.pl/anna-i-tomasz-21-08-2010-r-vt6211.html
Po prostu są drogie. Nie są złe czy złej jakości, ale u innego jubilera dostaniesz taki sam wzór albo bardzo podobny czasem nawet za pół ceny. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=h1fJYlQ9iJY
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 10:20 am Temat postu:
już kiedys o tym pisałam - jubiler u którego zamawialismy obraczki ma umowę z Yes i krukiem i robi dla nich obraczki. Takie same obraczki mozna kupić w jego zakładzie - jakość, gramatura itd identyczne, rózna jest tylko cena z Apartem jest tak samo - te obraczki jakościa nie ustepuja obraczkom z małych pracowni, są w nich przecież wykonywane, ale w sklad ich ceny wchodzi marka, reklama, eleganckie salony w centrach handlowych ( z najdroższym wynajmem powierzchni handlowej) itd _________________
i pensje pracowników, a każdy salon ma ich kilkoro _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 3044 Pomocy: 6 Skąd: lubuskie Data ślubu: 29.05.2010 Wiek: 26
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 5:16 pm Temat postu:
A ja zamówiłam w Aparcie,bo na przecenie wyszło mi 300 zł taniej niżu Jubilera w Żarach _________________
Bez Ciebie nie ma mnie,z Tobą chcę osiągnąć kres
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 5:45 pm Temat postu:
bo to własnie jest plus aparta itd - przeceny i promocje, moja siostra i szwagier kupili obraczki w Yes w promocji - para w cenie jednej obraczki _________________
Skąd: Opolskie - Nysa/ Śląskie Data ślubu: 8.05.2010 Wiek: 28
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 9:08 am Temat postu:
A my odebraliśmy już nasze obrączki i sa piękne, dokładnie takie jak w Aparcie, tylko, że robilismy je u jubilera, daliśmy swoje złoto i zapłaciliśmy łącznie 300 złotych, a w Aparcie chcieli za takie same 1600. _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach