Dołączył: 14 Mar 2008 Posty: 7272 Pomocy: 4 Skąd: Silesia:) Data ślubu: 14 SIERPIEŃ 2010 Wiek: 28
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 4:43 pm Temat postu:
Bez przesady nie jest to znów takie smutne, mnie się podoba też śpiewałam kiedyś w scholi ale nie wiem czy to ale pamiętam
http://www.youtube.com/watch?v=Ff7FB4evXc8 _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 10:38 am Temat postu:
Fifi, proszę mi polecic jakies niesztampowe utwory, które bedą pasowały w slubu w wersji light na wejscie bedzie " Ty tylko mnie poprowadź" a na podziekowanie dla rodziców " dzieki Wam", na reszte nie mam pomysłu _________________
Filifionka, napisz dla nas wszystkich jeśli byś mogła. Też jestem na etapie ustalania repertuaru i szukam czegoś delikatnego, bez żadnych "Boże coś Polskę"... _________________
Fifi, proszę mi polecic jakies niesztampowe utwory, które bedą pasowały w slubu w wersji light na wejscie bedzie " Ty tylko mnie poprowadź" a na podziekowanie dla rodziców " dzieki Wam", na reszte nie mam pomysłu
wszystkie klasyczne utwory które tu wklejałyście są przepiękne i aż ciarki mnie przechodzą po plecach jak słucham ale my mamy trochę inną koncepcję ślubu
w sąsiedniej parafii powstał zespół, jest w nim 10 dziewczynek (ja słyszałam tylko 5) i prowadzi go ksiądz, który x lat temu wygrał festiwal piosenki radzieckiej wtedy jeszcze nie był księdzem oczywiście oboje z Mariuszem, i wszyscy którzy już je słyszeli, jesteśmy nimi zachwyceni i w tajemnicy przed wszystkimi chcemy ich poprosić żeby zaśpiewały na naszym ślubie kupiliśmy nawet ich płytę
nie wiem tylko, ile płaci się takiemu zespołowi?
no i też będziemy mieli piosenki w wersji light, zresztą do naszej kaplicy chyba nie pasowałby bach, schubert itp _________________
Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 8276 Pomocy: 17 Skąd: z Warmii Data ślubu: 21.08.2010 Wiek: 25
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 9:49 am Temat postu:
Mam straszny problem... moja solistka w cenie może mi zaśpiewać trzy pieśni. Wiem, że chcę Ave Maria Schuberta, ale co jeszcze? Nie mogę się do niej dodzwonić po propozycję - macie jakie pomysły co jeszcze może zaśpiewać na ślubie sopranistka i w której części? _________________ Z nadzieją, w przyszłość...
Dalile jeśli chodzi o sopranistkę to mogę pomóc. Sama na co dzień śpiewam na ślubach no i jestem Sopranem. Teraz jestem w trakcie planowania mojego ślubu i mam nie lada zadanie bo już chciałabym sobie znaleść coś innego niż to co śpiewam na ślubach..
Utwory najczęściej przeze mnie wykonywane:
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach