a ja wybrałam taka wiosenną zieleń i kremowy. będą pasowały do całości jaką sobie wymyśliłam:) _________________ ***
I belong to you
And you
You belong to me too
You make my life complete
You make me feel so sweet
A mnie przestał obchodzic kolor przewodni, podeszwa buta, dylematy z podwiązka czy bez... Im bliżej do dnia ślubu, tym mniej myślę o weselu i całej jego otoczce. Przed oczami mam tylko sama ceremonię zaślubin i słowa małżeńskiej przysięgi. A wszystko inne - owszem jest wazne, ale przestałam zaprzatac sobie tym głowę. Jakas bardzo uduchowiona się ostatnio zrobiłam
I bardzo dobrze, Magdalenka. Mam nadzieję że mi też ta gorączka minie i skupię się później na tym co najważniejsze. Teraz jest jeszcze dużo czasu więc my tu wszystkie wymyślamy, gdybamy, kombinujemy, roztkliwiamy nad "pierdołami"...
Oby im bliżej ślubu, kiedy wszystko będzie już załatwione, przestało mnie to wszystko obchodzić... _________________
a ja mam właśnie w głowie zamieszanie z wszystkimi dupstwami i nie czuje się przez to gorsza.
może przyjdzie chwila że zastanowię się głębiej nad przysięgą a może nie. W końcu nie usłyszę nic nowego... po prostu przed większym gronem bliskich nam osób powiemy na głos to, co mówimy sobie od 3 lat.. _________________
manga26 napisał:
Fajne związki nie polegaja na braku kłótni tylko na umięjetnosci gadania ze soba
Dołączył: 14 Kwi 2008 Posty: 19563 Pomocy: 57 Skąd: Radom Data ślubu: 10.10.2009 Wiek: 29
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 7:31 am Temat postu:
magdalenka napisał:
A mnie przestał obchodzic kolor przewodni, podeszwa buta, dylematy z podwiązka czy bez... Im bliżej do dnia ślubu, tym mniej myślę o weselu i całej jego otoczce.
Tak apropos dupereli, to właśnie dziś się zastanawiałam przez 15 min jaki długopis do podpisywania kopert będzie najlepszy. W końcu kupiłam czarny taki specjalny do pisania na śliskim z cienką końcówką.... _________________
Dołączył: 14 Sie 2008 Posty: 10473 Pomocy: 19 Skąd: Zduńska Wola Data ślubu: 05.06.2010 Wiek: 26
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 4:37 pm Temat postu:
A wiecie co ja robiłam? Wydrukowałam ładną czcionką napisane nazwiska gości, karteczkę w kopertę, do okna i jak prześwitało to po śladzie pisałam _________________ Mistrzyni w "Kocham Cię Misiu"
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach