jak bedzie padalo w maju to martwie sie jedynie brakiem bolerka bo jestem zmarzluch.. ale moze na ostatnia chwile da sie cos wypozyczyc z mariażu, jak sadzisz Anulka? Bo Ty chyba wypozyczalas, prawda?
Anyway zdjecia wyjda mi przepiekne bo marzy mi sie sesja w deszczu przy zachmurzonym niebie.. taka mini sesja, bo wlasciwy plener bedzie innego dnia
Dołączył: 14 Kwi 2008 Posty: 19563 Pomocy: 57 Skąd: Radom Data ślubu: 10.10.2009 Wiek: 29
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 10:46 am Temat postu:
dają nawet nic za to nie płaciłam. Najpierw przy przymiarkach różne mierzyłyśmy a potem jeszcze przy odbiorze sukienki, ostatecznie zamówiły dla mnie całkiem nowego marabuta bo ten którego miały na stanie już się trochę wypierzył _________________
Mnie jakoś mało interesuje pogoda w tym dniu. Przecież nie bedziemy sie bawili na zewnątrz. Byle tylko nie padało podczas sesji zdjęciowej i good malina ;p _________________
w dzien naszego slubu najpierw było nieznośnie gorąco, zapowiadało sie na burze... rozpływałam sie i ciagle przesuwałam moment założenia sukni... jak sie w nia wbiłam miałam wrażenie ze cała jestem mokra... ;/ ale moj mąż przyciągną ze soba burze i od momentu wyjscia z domu do samego koscioła towarzyszyły nam pioruny ale bez deszczu. jak weszliśmy do kościoła to lunęło i zgasło na chwile światło... po mszy było juz wszystko w porządku. cały wieczór był piekny:)
nie ma co sie stresowac pogoda, bo bedzie taka jaka ma byc i nikt nie przewidzi dokładnie co sie tego dnia wydarzy:) _________________ ***
I belong to you
And you
You belong to me too
You make my life complete
You make me feel so sweet
Ja mam ślub 2 października, a że to już okres jesienny, to tym większa szansa na brzydką pogodę i zimno... Już się tym martwię co to będzie jak będzie deszcz padał ...
Ja mam ślub dokładnie za rok i tak patrzę teraz na pogodę. Kilka dni temu były upały, a teraz zrobiło się zimno i pada. Nie ma pewności na co się trafi... _________________ PRYWATNE ŚLUBNE ZESTAWIENIE LITEONY GALERIA ŚLUBNA
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach