Hej dziewczyny:) poszukuje jakiegoś fajnego zespołu z okolic swietokrzyskiego:) juz tyle ich przejrzalam ale jakos mnie nie powalaja... orientujecie sie moze ile mniej wiecej zespol bierze za granie na weselu?
Polecam zespół Somgorsi z Bliżyna, okolice Końskich/Skarżyska Kamiennej. Grają u nas na weselu i mam nadzieję że są tak dobrzy jak każdy nam to mówi. _________________
Lady stars i Eliza band wydaja sie byc naprawde fajne:) a jak sie cenia jesli mozna wiedziec bo ja tez wlasnie jestem w trakcie poszukiwan i te ceny mnie przerazaja a zespoly wcale nie powalaja:) a jak cos fajnego to juz zajete...
Dalile bierzemy ślub w Legnicy a wesele koło Legnicy . To moje rodzinne strony.
A cenowo to wygląda mniej więcej tak: z Lady stars to jest duża rozpiętośc cenowa zależnie od ilości osób :
skład 3 osobowy 2 wokale + dj - 3500 zł , 4 osobowy 2 wokale + dj +saksofon to chyba 4.5 tyś i 6 osobowy perkusja, instrumenty klawiszowe, gitara basowa, dj to 6 tyś ,
masakra cenowa chyba najlepiej wygląda ta pierwsza opcja za 3,5 tyś ale dj a nie instrumenty to lipka.
Eliza band biora 3,5 tyś. m Fraglesi Band 2600 zł , już lepiej , ale nasz termin mają zajęty .
A to całe Picasso .. zwróciłam wcześniej na nich uwagę ,ale nie maja na stronie ani jednej polskiej piosenki więc jako zespół na wesele to odpada.
No ale to że zespół potrafi śpiewać po polsku to chyba oczywiste, może
dlatego pokazują repertuar zagraniczny, że to budzi zawsze wątpliwości.
Zresztą zajrzałam na stronę - jest jeden "rodzynek" Cykady na Cykladach
w nagraniach "live"
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach