Eeee... może wybielanie i inne trochę kosztują ale usuwanie kamienia każdy kto należy do nfz ma raz w roku za darmo pamiętajcie o tym... _________________
Ja jestem umówiona na usuwanie kamienia 1 kwietnia.
Też chciałabym sobie wybielić zęby,ale boję się że coś mi się potem będzie dzialo ze szkliwem.Poza tym to trzeba powtarzac,co jakiś czas... _________________
joanna to będę czekać na jakąś relację bo sama w maju idę na takie wybielanie. Ja po znajomości mam mieć za 500 zł
I co to za wybielanie? Jaką metodą? Sama myślę o wybieleniu ząbków już od dawna, tylko boję się wlaśnie aby nie były później nadwrażliwe.. _________________
Wrażliwe zęby na pewno będą, dentysta nawet mnie tu nie czarował i mówił, że pierwsze 2 tygodnie po zabiegu nie można pić mocno zimnych ani gorących napoi, ani posiłków bo zęby bolą. Przez pierwszy tydzień też nie można jeść ani pić czegoś co ma barwnik np. kawa, herbata, jagody, buraki. Najlepiej pić soki, wodę itp. Ale później już za to efekt super jest Ja w maju planuję _________________
Wrażliwe zęby na pewno będą, dentysta nawet mnie tu nie czarował i mówił, że pierwsze 2 tygodnie po zabiegu nie można pić mocno zimnych ani gorących napoi, ani posiłków bo zęby bolą. Przez pierwszy tydzień też nie można jeść ani pić czegoś co ma barwnik np. kawa, herbata, jagody, buraki. Najlepiej pić soki, wodę itp. Ale później już za to efekt super jest Ja w maju planuję
z tego co wiem to ta metoda nie wybielisz martwych zebow _________________
A mi dentysta mówił że to robił. Wywierca w martwym zębie małą dzirkę, wpuszcza żel i też naświetla i się wybieli. Nie tak idealnie jak wszystkie zdrowe ale na pewno o jakieś 5-6 tonów. Dopiero jak zobaczy jak martwe się wybielą to dopasuje odcieniem zdrowe, żeby odcień był jednolity On wie co robi bo już nie raz wybielał. Tylko prywatnie to robi bo z NFZtem nawet nie współpracuje _________________
A mi dentysta mówił że to robił. Wywierca w martwym zębie małą dzirkę, wpuszcza żel i też naświetla i się wybieli. Nie tak idealnie jak wszystkie zdrowe ale na pewno o jakieś 5-6 tonów. Dopiero jak zobaczy jak martwe się wybielą to dopasuje odcieniem zdrowe, żeby odcień był jednolity On wie co robi bo już nie raz wybielał. Tylko prywatnie to robi bo z NFZtem nawet nie współpracuje
chyba, ze tak mojej kumpeli nie wybielilo, mimo zapewnien dentysty _________________
Ja jestem świeżo po takim zabiegu i muszę powiedzieć że rewelacja. Końcowy efekt nawet lepszy niż się spodziewałam. Fakt że troszke ząbki później bolą ale da się wytrzymać. _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach