Wysłany: Sro Gru 02, 2009 8:24 pm Temat postu: Ślub 13 sieprnia 2011 w moje urodzinki :)
Nasz ślub najpierw planowany był na rok 2010 ale ze względu na brak wolnych terminów w naszej wymarzonej restauracji na ten właśnie rok zdecydowaliśmy się przenieść wesele i ślub na rok 2011. Na początku wymarzyłam sobie czerwiec uwielbiam ten miesiąc ze względu na początek lata i piękne ciepłe noce ale gdy spojrzeliśmy do kalendarza okazało się że 13 sierpnia wypada w sobotę i będzie to idealna data na nasz ślub, związane jest przede wszystkim z tym że 13 sierpnia mam urodziny i będzie to wówczas podwójne święto. W dniu ślubu będę obchodzić 26 urodziny a właściciele restauracji zaproponowali z względu na moje święto dodatkowe atrakcje jak tort urodzinowy oprócz tortu weselnego i inne. Wydaje mi się że ta data będzie idealna! _________________
Dołączył: 18 Gru 2007 Posty: 6032 Pomocy: 18 Skąd: Czerwionka-Leszczyny Data ślubu: 28.04.2009 i 25.07.2009 Wiek: 28
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 10:06 pm Temat postu:
Tez mialam slub w moje 26. urodziny ale gdybym miala wybierac jeszcze raz to wybralabym inna date. W ten dzien prawie nikt nie pamietal o moich urodzinach. Nawet moj maz z przejecia zapomnial. Wszyscy gadali tylko o slubie. _________________ Kochamy Cię, Bogusiu!
Skąd: Warszawa-okolice Data ślubu: jeszcze nie ustalona ;P Wiek: 27
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 2:19 pm Temat postu:
O kurcze nawet nie spoglądałam w kalendarz ja tez mam 13go sierpnia urodziny!! My chcemy wziąć ślub w maju, boje się,że sierpień będzie za gorący...ale może jeszcze to przemyślimy Tyle,że będę dostawała tylko jeden prezent zamiast dwóch ;P _________________ www.inspiracje_slubne.mblog.pl
Też bierzemy ślub 13 sierpnai 2011 Ale z innych powodów - otóż 15 sierpnia, to dzień wolny od pracy - dlatego nasza rodzina zjeżdżająca sie z całej Polski będzie miała czas, aby wrócić do siebie, i jeszcze popic na poprawinach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach