to WAM się muszą podobać.
a jakie jest Twoje zdanie o nich? _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Mi się średnio podobają. Bardziej przypominają kawałek śrubki, nakrętki i innych rzeczy ale fakt, są oryginalne. _________________ "Miłość jest ślepa, a małżeństwo najlepszym okulistą."
mi też się one w ogóle nie podobają. _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
znalazłam w internecie obrączki p.Bielaka, ciekawe pomysły, ale czy ktoś zamawiał albo oglądał je w rzeczywistości ??
jak dla mnie to one może i są oryginalne, ale żadna mi się nie spodobała. wolę być nudna i banalna Wyglądają tak... niechlujnie i większość z nich to gdybym nie wiedziała że to ślubne to bym pomyślała że z jakiegoś odpustu są...
a te przypominają mi popielniczki
mam nadzieję że nikogo nie uraziłam _________________
łAdne, ładne, tylko mnie na przyklad zastanawia, czy chce mieć obrączki takie same jak wszystkie..
i widzieć dokladnie takie same na palcach moich koleżanek..
jak oglądam tzw "oryginalne" obrączki to zastanawiam się czy jak ktoś zobaczy taką u kogoś to będzie wiedziała że to obrączka? bo niektóre bardzo odchodzą od klasyki, nie mam nic przeciwko nowoczesności ale bez przesady, niech chociaż przypominają obrączki ślubne _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach