no yhm yhm piting... yyyy.. taki gdzie wkłada się w inne części ciała niż ....mmmm ... pochwa....np przykład .. do ust... yyy... stosunek przerywany.... wynaturzone formy...
niektóre formy pocałunku (nie chciał wejść w szczegóły)
staram się oddać zapis fonetyczny szkoda, że nie umiem napisać mamrotania i bardzo szybkiego wypowiadania niektórych słów....
podsumowując: dozwolony "po bożemu" i jeśli są z tego dzieci _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 5:25 pm Temat postu:
Ja bym tylko chciała zaapelowac, zeby nie robić w tym watku pompy z Kościoła jako takiego
jak w kazdej wspólnocie pełno tam debili ( i tych nabardziej widac i slychać, jak wszędzie), ale większość osób nie jest taka, tylko na ogół mądrzy i powściągliwi siedzą ciocho, bo mają wazniejsze sprawy niż pianie
Dlatego proszę o odrobinę zrozumienia dla tych mądrych i nie deprecjonowanie Kościoła jako takiego _________________
" Jak sie kocha dwóch panów i wezmą ślub to to nie będzie sakrament. No nie ma bata"
"Dzisiaj było o tym, jak sie kochać całe życie, a za tydzień będzie, jak sie kochać całą noc"
" jeżeli ktoś twierdzi, że małżeństwo ma służyć tylko prokreacji to ja mówię-hola, hola! spokojnie! no."
Niestety więcej nie zapamietałam, a szkoda, bo padalismy momentami ze śmiechu _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 8:33 pm Temat postu:
Katka napisał:
Ciekawa jestem jak do tego podejdą franciszkanie:) My mamy nauki w ostatni weekend lutego
ja bylam u franciszkanów w Bydgoszczy, powiem tak - mam nadzieje, ze franciszkanie ze slaśka podejdą do tego normalnie, Ci z Bydgoszczy nie podołali ( tzn własciwie to co mówili ojcowie bylo ok, ale ludzie, których tam zaprosili, to o pomstę do nieba wołali) _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach