|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
m_madzia Ekspert

Dołączył: 14 Sie 2008 Posty: 5956 Pomocy: 16 Skąd: Zduńska Wola Data ślubu: 05.06.2010 Wiek: 25
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 10:42 am Temat postu: |
|
Ja zrobię sama  _________________ Mistrzyni w "Kocham Cię Misiu"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Liziii Uzależniony
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 8:42 pm Temat postu: |
|
My zrobilismy winietki w podobnej tonacji, kolorystyce..ale ksztalt, wzorek nie nawiązują niczym do zaproszen - bo nikt nie przynosi ze sobą zaproszenia na wesele wiec nie ma to dla nas wiekszej roznicy.. Nawet jesli goscie zabiorą winietki do domu na pamiątke, to jak dla mnie mogą sie roznic od zaproszen.. nigdy jakos nie zakladalam ze kupie komplet, choc owszem, milo jak wszystko jest z tego samego wzoru..
Mnie bardziej zalezy zeby dodatki na sali byly wlasciwie dobrane - jak zlote winietki to i zlote serwetki, swiecie.. Jakos ze nie ma zlotych roz to będą jakies inne (moze znajde fioletowe? i spryskam lekko zlotym brokatem).. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
m_madzia Ekspert

Dołączył: 14 Sie 2008 Posty: 5956 Pomocy: 16 Skąd: Zduńska Wola Data ślubu: 05.06.2010 Wiek: 25
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 8:56 pm Temat postu: |
|
U mnie na winietkach (chyba) tylko kwiat będzie nawiązywał do zaproszeń. Kolorystyka będzie własna dopasowana do tasiemek za flaszkach  _________________ Mistrzyni w "Kocham Cię Misiu"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Violeta Ekstra nawiedzony

Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 10001 Pomocy: 12 Skąd: Świebodzin/Lubuskie Data ślubu: 19.06.2010 Wiek: 25
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 11:21 pm Temat postu: |
|
U mnie wszystko jest w tej samej kolorystyce bo nie odchodzę od bieli i różu więc wszystko pasuje. A że zwracam uwagę na szczegóły to już całkiem musi pasować. Zawieszki na wódkę te krawaty i podwiązki są z satyny różowej, zaproszenia też i z cyrkoniami więc winietki będą też takie jak zaproszenia, z różowej satyny kokardka i też cyrkonia  _________________
---------------------------------------------- |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ginger Początkujący
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 5:00 pm Temat postu: |
|
| a ja nie moge sie zdecydowac jest ich poprostu za duzo do wyboru |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|