Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 6:52 pm Temat postu: Orginalne fotografie ślubne - dla odważnych Panien Młodych.
Witam.
Szukam Panien Młodych które były by chętne pozować do zdjęć z tematyki około-ślubnej;)
O co dokładnie chodzi?
O zdjęcia panny młodej w opuszconych, (post)industrialnych sceneriach.
O połączenie wizerunku młodości, niewinności i uczuciowości reprezentowanych przez kobietę w sukni ślubnej z nastrojem przemijania, utracenia, zapomnienia, zniszczenia i odrealnienia reprezentowanych przez otoczenie w którym znajdzie się panna młoda.
Miejsce - warszawa i najbliższe okolice, a dokładniej: stare cmantaże, opuszczone budynki i fabryki, ponure parki lub chociaż parki w ponure dni;)
Miejsca takie jak te:
Termin dowolny, ale raczej weekendy.
Jest to mój amatorski projekt - nie mogę więc zaproponowac żadnego wynagrodzenia, ale wszystkie zdjęcia oczywiście przekażę.
no cóż, propozycja raczej dla odważnych, ale dobra zabawa warta jest odrobiny wysiłku i poświęcenia;)
Zapraszam więc wszystkie panie które mają suknię ślubną!
Dołączył: 15 Paź 2008 Posty: 3990 Pomocy: 18 Skąd: Warszawa Data ślubu: 16.10.2010 Wiek: 25
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 7:41 pm Temat postu:
ja bym była chętna lubię takie zdjęcia
ale mój ślub dopiero za ponad rok
a wcześniej sukni nie założę choć ją mam _________________ www.klara-power.pl
"Kiedy kochasz, to dusza nie śpi
Kiedy kochasz, to wiesz, że żyjesz"
wow zaje... miejsca chcialabym takie mroczne zdjecia, nie wazne czy w sukni slubnej czy bez I tzn. w czyms innym niz w sukni slubnej ) szkoda ze do Warszawy mam spory kawal _________________
Zasadniczo - to nie mają być typowe 'zdjęcia ślubne' dlatego inne rzeczy będą w nich podkreślane, suknia ślubna ma tu być tylko symbolem, a przykład jest tylko przykładem;) Ruch ręki był na tym zdjęciu (zapewne) zamierzony ale nie jest konieczny. Chodzi o klimat.
Dołączył: 15 Paź 2008 Posty: 3990 Pomocy: 18 Skąd: Warszawa Data ślubu: 16.10.2010 Wiek: 25
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 11:11 pm Temat postu:
MarKaFoto napisał:
Ania zastanów się jeszcze.
Może jednak dasz się skusić, sukienkę sie upierze;)
ale tu nie chodzi o upranie
w Wawie mieszka mój M. a on nie może widzieć sukienki
a po za tym dla mnie ona ma symbol i nie mogę jej wcześniej założyć
ale jakby szło w jakiejś innej kreacji to b. chętnie _________________ www.klara-power.pl
"Kiedy kochasz, to dusza nie śpi
Kiedy kochasz, to wiesz, że żyjesz"
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:52 am Temat postu:
ja też, zwłaszcza ze bardzo mi się podoba klimat tych zdjęć, chciałam namówic Szymka na sesję w starych chlewniach - powiedział, ze chyba na głowe upadła w dzieciństwie _________________
Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 1067 Pomocy: 2 Skąd: Łódź Data ślubu: 17.10.2009 Wiek: 26
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:56 am Temat postu:
hehehe ja też mojemu zaserwowałam taka akcję ale mój Szymek powiedział - o dziwo!!! - "spoko i tak nam tyle osób będzie robić zdjęcia, że jeden fotograf czy jeden plener w tą czy w ta żadnej różnicy nie robi" hehe więc mogę wymyślać wzdłuż i wszerz teraz _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach