Dołączył: 13 Lip 2008 Posty: 3630 Pomocy: 4 Skąd: jeszcze Tychy Data ślubu: 15.08.2008 Wiek: 25
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 1:43 pm Temat postu:
a my może nie wyjedziemy ale za to mam nadzieję że spędzimy ją w naszym nowym samochodzie _________________ Moje budowanie
Lubię czytać
Teraz czytam: "Światła Września" C. R. Zafon
Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 7518 Pomocy: 8 Skąd: Szkocja Data ślubu: 20.09.2008 Wiek: 28
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 10:30 pm Temat postu:
my wypijemy szampana ze znajomymi pod palmami w Meksyku na pierwsza rocznice. a jakbysmy nie wyjezdzali to bysmy imprezke zrobili, albo polecieli do Polski _________________
Hehe bo temat jest o mojej i Liona pierwszej rocznicy slubu
hehehe a ja chcialam wlasnie napisac gdzie my spedzimy pierwsza rocznice slubu ... ale nie napisze w takim razie _________________ mam najwspanialszego meza na swiecie !!!
Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 3328 Pomocy: 3 Skąd: Chorzów Data ślubu: 23.06.2007 Wiek: 30
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 1:08 am Temat postu:
Nie wiem, czy zamknąć, bo wciąż pjawiają się nowe forumki i póki temat jest otwarty każda może się odnieść do zdjęć i całego tematu...
A więc, jeśli już zrobiliśmy małego off-a, top gdzie spędzicie waszą rocznicę? Pewnie miejce będzie zajefajne
P.S. Zawsze można założyc swój temat o własnej rocznicy. _________________ Moja strona: www.rafalsudol.eu
Nazwa tematu jest bardzo ogólna i myląca. Proponuję dopisać nicki do tematu, skoro to wasz topic. _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach