Ruda Paskuda _________________ www.lesnychochlik.pl
"Nie wierzę w astrologię, bo jestem spod znaku Ryb, a Ryby nie wierzą w astrologię." (Albert Einstein)
Ruda Paskuda _________________ www.lesnychochlik.pl
"Nie wierzę w astrologię, bo jestem spod znaku Ryb, a Ryby nie wierzą w astrologię." (Albert Einstein)
Skąd: Był Gdańsk, była Wawa, teraz czas na Toruń :] Data ślubu: 29.03.2008 Wiek: 30
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 4:05 pm Temat postu:
myszka3daw napisał:
MOJA NOWA MAMCIA CZYLI TESCIOWA TO KOCHANA ISTOTKA
CODZIENNIE SIE WIDUJEMY I POWIEM WAM ZE BRAKUJE MI JEJ JAK NIE WIDZIMY SIE KILKA DNI:)
BARDZO ICH KOCHAM
tak jak moja przyszła teściowa tyle, że częściej rozmawiamy przez telefon niż sie widzimy bo nie zawsze mamy możliwość wyjechać do Płocka..
z rodzicami Adama mam lepszy kontakt niż z własnymi _________________ http://www.sylwiaadam.weselny.pl/
Ja nigdy się nie dogadam z moją teściową chyba że będę bardzo pijana bo ona prawie codziennie pije także dla niej się tylko kasa liczy a ja nie będę jej w dupe wchodzic poprzez wódę a tatuś jest super i jest bardzo za mną tak ja za nim
Ale za to Łukasz lepiej się dogaduje z moją mamą to naprawdę kochana istotka a z tatą tak sobie bo kiedyś jak pił bił mnie i moją mamę (od 11 lat nie wziął ani jednego łyka żadnego alkoholu do ust nawet przy okazjach Jestem z niego dumna)ponownie wziął ślub i słucha się swojej żony tak mocno że boi się odezwac a mój Łukasz nie lubi osób bez własnego zdania _________________
Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15113 Pomocy: 15 Skąd: Żory Data ślubu: 2 maja 2009 Wiek: 25
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 12:40 pm Temat postu:
a ja miałam koszmar śniło mi się, że teściowa była okropna, wtrącała się do wszystkiego i wogóle wrrr aż się wytraszyłam.. jak dobrze, że to tylko sen _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 8004 Pomocy: 9 Skąd: :) Data ślubu: 7 czerwiec 2008 rok :-) Wiek: 28
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 11:58 am Temat postu:
Kochana,alen my po to jestesmy zebys nam sie pożaliła
Bardzo mi przykro z powodu smierci Tesciowej,ale dobrze ze na zawsze pozostanie w Waszej pamieci...A Ona pewnie bedzie sie cieszyc razem z Wami tym dniem... _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 57, 58, 59Następny
Strona 1 z 59
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach