Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 4:12 pm Temat postu: Piosenka na pierwszy taniec
Jaki utwór/ piosenkę mieliście (albo planujecie mieć) w czasie waszego pierwszego tańca na weselu?
Zdecydowaliście się na muzykę klasyczną (podobno bardzo modne są walce angielskie)? A może była to wasza ulubiona piosenka, do której oboje macie sentyment? Proszę o propozycje melodii, które waszym zdaniem pasują na tą okazję
Anna Jantar - przetańczyć z tobą chcę całą noc.
Irena Jarocka - wymyśliłam cię (idealna do walca) _________________ "Ja ciebie kocham! Świat się zmienia,
Zakwita szczęściem od tych słów",A. ASNYK
Chyba znowu się troszkę wyróżnię z naszą pierwszą piosenką bo będzie to "JUŻ ZAWSZE NA ZAWSZE " z kubusia puchatka bardzo ma ładne słowa zespół świetnie ją przerobił i jest świetna _________________
A masz jakiś plik, lub link do strony gdzie można jej posłuchać, wiem mniej więcej która to piosenka, ale nie moge sobie jej zanucić. (zamruczeć ) _________________ "Ja ciebie kocham! Świat się zmienia,
Zakwita szczęściem od tych słów",A. ASNYK
a ja bardzo chcialam Anne Jantar "Przetanczyc z Toba chce"
ale moj M (jestesmy juz po cywilnym) nie jes polakiem wiec i tak nic by z tego nie zrozumial. Ta z Kubusia Puchatka tez bombowo!!!
Zdecydwalismy sie na "aisha" bo to taka nasza piosenka. Jak sie poznalismy tanczylismy razem, ja spiewalam po polsku on po hiszpansku _________________ SOFIA 4.09.2006
My tez prawdopodobnie wezmiemy"Wielka miłość", ale to sie jeszcze moze zmienic kilka razy. Mamy co chwila nowy pomysl na kazdy z tematow (a ja szczegolnie) _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 169, 170, 171Następny
Strona 1 z 171
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach