Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15112 Pomocy: 15 Skąd: Żory Data ślubu: 2 maja 2009 Wiek: 25
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 3:38 pm Temat postu:
Migotka jeszcze jest zaręczona
Yzma nie ma sprawy coraz więcej zacznie nam się pojawiac osób na 2011 rok _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15112 Pomocy: 15 Skąd: Żory Data ślubu: 2 maja 2009 Wiek: 25
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 11:48 pm Temat postu:
spokojnie Yzma jak ja się zalogowałam byłam jedyna na 2009 a teraz zobacz _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
Yzma ciekawi mnie czemu akurat listopada?? oczywiscie kazdy miesiac ma swoj urok my na samym poczatku myslelismy o pazdzierniku, pozniej o wrzesniu a skonczylismy na sierpniu jednak listopad to miesiac w ktorym nie ma zbyt wielu slubow, wiec dlaczego akurat ten?? jakis sentyment ???? pozdrawiam _________________
pisałam już o tym w poście powitalnym dłuuuga historia z tym listopadem
Yzma napisał:
skomplikowana sprawa z tym listopadem
jak byliśmy z Michem razem już miesiąc to moja ciotka potajemnie wzięła ślub. Mój Tata do mnie zadzwonił, powiedział mi o tym i dorzucił że jak tak zrobie to on mnie zaszlachtuje i w ogóle dobrze żebym pobyła z moim potencjalnym mężem tak ok 5 lat a nie tak na hurra brać ślub.
Przekazałam wiadomość Michowi na co on "no Kochanie, to jeszcze tylko 4 lata i 11 miesięcy" - takie nasze pierwsze nieoficjalne zaręczyny
okazało się że 19.11.2011 czyli nasz piąte rocznica wypada w sobotę, poza tym ja w 2011 będe bronić magistra więc i my zadowolenie i Tatusia wola spełniona
może dlatego że mało ślubów to się załapiemy na jakieś międzysezonowe obniżki
podobno w listopadzie nie należy brać ślubu bo pech.... _________________
manga26 napisał:
Fajne związki nie polegaja na braku kłótni tylko na umięjetnosci gadania ze soba
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 49, 50, 51Następny
Strona 1 z 51
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach