Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15112 Pomocy: 15 Skąd: Żory Data ślubu: 2 maja 2009 Wiek: 25
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 12:27 pm Temat postu:
mniam mniam hehehe ja jeszcze nie wiem podejrzewam, że mój będzie śmietankowy.. taki wszyscy lubia hehe róbcie dużo zdjęć żebyś potem się nam mogła pochwalić wszystkim _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
obstajecie przy torcie pietrowym czy prostokatnym? wlasnie i jeszcze jakie moga byc smaki tortu weselnego co jest najbardziej odpowiednie? jak myslicie? _________________ • •
Skąd: Ruda Śląska Data ślubu: 23 sierpień 2008 r Wiek: 28
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 1:06 pm Temat postu:
ja myslalam nad tortem prostokatny i nie pietrowym. na weselach zauwazylam ze weszla moda wlasnie na torty pietrowe a moj bedzie inny najczesciej robi sie torty orzechowe smietankowe i czekoladowe rzadziej torty owocowe bo nie kazdy lubi _________________
Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15112 Pomocy: 15 Skąd: Żory Data ślubu: 2 maja 2009 Wiek: 25
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 2:51 pm Temat postu:
ja jeszcze mam dużo czasu i to jaki będzie tort wyjdzie pewnie gdzies pod koniec przyszlego roku _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
Ja mialam 3 pietra, kazdy o innym smaku:
- czekoladowy
- orzechowy
- cherry z wisienkami.
A zreszta, zobaczcie same.
Tradycyjnie na zdjeciu wyglada gorzej niz na zywo, ale zawsze to cos.
Najwieksze kolo bylo z ciemnego ciasta z masa czekoladowa.
Srednie to ciasto orzechowe z kawalkami brzoskwin w kremie.
Najmniejsze to bylo ciasto czekoladowe z kremem o smaku cherry z wisienkami. _________________
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 9:29 am Temat postu:
hehehe mi się wydaje, że tylko te dolne ciasta pokroili a te górne ewentualnie im na stoli połozyli hehe
ja jak co to bym chciała 3 piętrowy ale to się jeszcze zobaczy jak będzie _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 71, 72, 73Następny
Strona 1 z 73
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach