ja się z nimi nie spotkałam, może jakiś link podaj? _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
ładne. po prostu inne tak jak pisała Basia... _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 14 Sie 2008 Posty: 10472 Pomocy: 19 Skąd: Zduńska Wola Data ślubu: 05.06.2010 Wiek: 26
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 8:11 am Temat postu:
Niektóre naprawdę bardzo ładne, ale nie ma takich, które byśmy chcieli, tzn. z białego i żółtego złota _________________ Mistrzyni w "Kocham Cię Misiu"
ja znam te obrączki, widziałam "na żywo". Cały smak polega na tym że nie ma gotowych wzorów, są pomysły. I jeżeli np. m-madzia chce dwukolorowe - mogą takie być, o wyglądzie każdej pary sama decydujesz nic nie wybierasz, nie ma katalogu. po prostu trzeba samemu wymyślić co się chce.
rozmawiałam z projektantem - autorem, wygląda na to że jest to oferta dla tych którzy nie chcą obrączek z katalogu. U p. Bielaka można sobie wymyślić - zaprojektować od początku do końca swoje unikatowe obrączki, jest wiele ciekawych pomysłów _________________ mariam
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Następny
Strona 1 z 10
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach