Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 10:53 am Temat postu: Ile razem
Jak nie tajemnica, , ile jesteście razem? po jakim czasie się zaręczyliście?i po ilu wezniecie lub wzieliscie slub.
My jestesmy razem od 28.11.1997 rok.
Zareczylismy sie 27.lipiec.2002 roku.
Slub cywilny wzielismy 17.06.2004 rok Użytkownik otrzymał punkt pomocy za ten post.
Jesteśmy razem ponad 6 lat, zaręczyliśmy się rok temu, a ślub planujemy za rok _________________ "Ja ciebie kocham! Świat się zmienia,
Zakwita szczęściem od tych słów",A. ASNYK
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 6:58 pm Temat postu:
a my mielismy burzliwy związek.Poznalismy się 5czerwca 2005roku pozniej od stycznia 2006 do sierpna nie mielismy kontaktu drogi się Nam rozeszły, a od 1paz.2006 jestesmy razem w styczniu się zareczylismy w czerwcu bierzemy slub cywilny a za rok koscielny.Więc w zasadzie nie jestesmy ze sobą az tak długo,ale to bez znaczenia kocham tego chłopaka tak jak nie kochałam żadnego faceta i nie wyobrażam sobie życia bez Sebusia.Jest dla mnie wszystkim co mam.Kocham Cie Sebus _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 120, 121, 122Następny
Strona 1 z 122
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach